Leveranciers selectie

Baan werkt al jarenlang samen met vaste leveranciers. Bij het samenstellen van ons assortiment kijken we vooral naar de lange termijn. We kiezen voor merken die steeds weer dezelfde kwaliteit leveren tegen een eerlijke prijs. Producten moeten makkelijk na te bestellen zijn, u moet erop kunnen vetrouwen dat de kwaliteit constant is en dat een product niet zomaar uit een assortiment verdwijnt.

Dit geldt eigenlijk voor al onze producten, gemakkelijk te bestellen, constante kwaliteit en meerdere jaren in het assortiment, zodat niet steeds opnieuw een keuze moet worden gemaakt.

Innovaties moeten op een zorgvuldige manier worden gebracht en het moet gaan om producten die zich bewezen hebben in de praktijk.

Voor bedrijfskleding en veiligheidskleding hebben wij gekozen voor:

  • Orcon
  • Mascot
  • Fristads
  • Hydrowear
  • Snickers
  • Sioen
  • Ocean

Sioen is voor ons de belangrijkste leverancier voor regenkleding en signaalkleding, de bekende merken Flexothane en Siopor hebben we sinds 1994 in ons assortiment. Daarnaast hebben we in 2001 het merk SEPP opgenomen, jacks en parka's die het gehele jaar door gedragen kunnen worden, al dan niet in combinatie met een fleece sweater. De kleding is goed te voorzien van een bedrijfslogo en zorgt zodoende voor een professionele uitstraling.

Ocean rainwear is groot geworden in de off shore en visserij branche, de kwaliteit die hier wordt geleverd is in de meest extreme omstandigheden getest en goed bevonden. de lijn voor de industrie, bouw en installatie is functionee en zeer slijtvast.

Orcon is een merk dat sterk is in de standaard overalls. Een goede kwaliteit en een bewezen pasvorm zorgt voor een perfect draagcomfort. Orcon is lid van de fairwear foundation. klik op deze link voor de verklaring fairwaer

Mascot is een bekend merk dat zich vooral de laatse jaren onderscheid door het introduceren van sportieve en functionele workwear.

OPENINGSTIJDEN

Wij zijn geopend op maandag t/m donderdag van 8.00 uur tot 17.00 uur, vrijdag tot 16.00 uur. De afhaalbalie is open, graag bestellingen vooraf doorgeven en bij bezoek Max 2 klanten ivm de 1,5 meter. Wij doen dit voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. 

Tel. 0180-641890


OVER ONS

Baan Bedrijfskleding B.V. Al 70 jaar dé leverancier op het gebied van bedrijfskleding en veiligheids artikelen! alles onder 1 dak voor een scherpe prijs.

Baan Bedrijfskleding B.V. is gevestigd in Barendrecht, Bijdorp Oost 50, 2992 LA Barendrecht.

LEVERTIJDEN STOFMASKERS!

Als gevolg van de uitbraak van het nieuw geïdentificeerde coronavirus (2019-nCoV) zien we een zeer grote stijging in de vraag naar ademhalingsbeschermingsmiddelen en disposable handschoenen.

Vooral de marktprijzen van de nitril handschoenen lopen momenteel snel op door beperkte beschikbaarheid.

COMBINEER EN PROFITEER

Combineer en profiteer van onze scherpe prijzen, staffelprijzen geven al snel een voordeel van 5% op schoenen, 10 % op kleding en PBM en handschoenen oplopend tot 15%.

Vraag een account aan en ontvang een leuke introductie aanbieding bij uw eerste bestelling