Borduurservice bij Baan Bedrijfskleding B.V.

Wij hebben een zeer flexibel en betaalbaar systeem om werkkleding te voorzien van uw bedrijfsnaam, uw logo of een leuke slogan; Wij maken hiervoor gebruik van transfers die onder hoge druk en met een hoge temperatuur worden aangebracht.

Kleine aantallen maken wij zelf, lekker flexibel en snelle levertijden, handig voor evenementen of nieuwe medewerksers die direct in stijl kunnen beginnen met hun nieuwe kleding.

Nieuw! Wij kunnen nu ook uw logo al vanaf enkele stuks in eigen huis borduren.

Werkkleding inclusief bedrijfslogo is een perfecte manier om de uitstraling van je bedrijf te verhogen. Het logo wordt gewoonlijk op de borst en/of rug aangebracht. maar op de broekspijpen en om de mouwen wordt ook steeds meer gedaan. Bedrijfskleding voorzien van een bedrijfslogo is ook in verband met de fiscale regels aantrekkelijk. Wij adviseren u graag. 


Wij hebben alles in huis om het gehele traject van werktekening tot en met het aanbrengen van het bedrijfslogo voor u te verzorgen. Bij ons staat u nooit voor verrassingen omdat u van tevoren het uiteindelijke resultaat kunt controleren.De door ons opgebrachte logo's zijn zeer slijtvast en kunnen zonder problemen gewassen en industrieel gereinigd worden.

Ook het bedrukken of borduren van enkele stuks is geen probleem. Aangemaakte logo's worden bij ons op voorraad gehouden zodat al uw bedrijfskleding binnen 24 uur door ons bedrukt kan worden.

Van overall tot T-shirt, van spijkerbroek tot regenjas, elk kledingstuk is geschikt voor onze embleemservice. U kunt het materiaal sturen naar voor een vrijblijvende prijsopgave; rplooij@baanbreker.nl

OPENINGSTIJDEN

Wij zijn geopend op maandag t/m donderdag van 8.00 uur tot 17.00 uur, vrijdag tot 16.00 uur. Afhalen vrijdag tot 15.30 uur. 

Tel. 0180-641890


OVER ONS

Baan Bedrijfskleding B.V. Al 70 jaar dé leverancier op het gebied van bedrijfskleding en veiligheids artikelen! alles onder 1 dak voor een scherpe prijs.

Baan Bedrijfskleding B.V. is gevestigd in Barendrecht, Bijdorp Oost 50, 2992 LA Barendrecht.

MERKEN MET BELEID

Baan Bedrijfskleding B.V. hecht veel waarde aan zaken als mens, maatschappij en milieu, FairWear en innoverend ondernemen. Dit ziet u terug in onze merken.

Met bedrijfskleding van Baan helpt de drager niet alleen mee aan het creeëren van een beter en veiliger werkmilieu, maar bouwt deze ook aan een betere en leefbare toekomst.

COMBINEER EN PROFITEER

Combineer en profiteer van onze scherpe prijzen, staffelprijzen geven al snel een voordeel van 5% op schoenen, 10 % op kleding en PBM en handschoenen oplopend tot 15%.

Vraag een account aan en ontvang een leuke introductie aanbieding bij uw eerste bestelling