Showroom Bijdorp Oost 50

Welkom in onze showroom

Wij heten u graag van harte welkom in onze showroom te Barendrecht, waar we de gelegenheid hebben een groot deel van onze producten aan u te laten zien.

Bent u op zoek naar iets speciaals, dan laten we u dat graag zien, voor elk bedrijf hebben we wel een geschikte oplossing. van super safe tot lekker casual.

Wilt u een product komen passen neem dan even contact op, dan zorgen we dat het product voor u klaar ligt.

Het assortiment is zo ontzettend uitgebreid dat we keuzes moeten maken wat we in de showroom ophangen en wat we in het magazijn leggen. Wat niet op voorraad is kunnen we binnen enkele dagen leveren. Dus altijd snel een artikel in huis.

OPENINGSTIJDEN

Wij zijn geopend op maandag t/m donderdag van 8.00 uur tot 17.00 uur, vrijdag tot 16.00 uur. De afhaalbalie is open, graag bestellingen vooraf doorgeven en bij bezoek Max 2 klanten ivm de 1,5 meter. Wij doen dit voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. 

Tel. 0180-641890


OVER ONS

Baan Bedrijfskleding B.V. Al 70 jaar dé leverancier op het gebied van bedrijfskleding en veiligheids artikelen! alles onder 1 dak voor een scherpe prijs.

Baan Bedrijfskleding B.V. is gevestigd in Barendrecht, Bijdorp Oost 50, 2992 LA Barendrecht.

LEVERTIJDEN STOFMASKERS!

Als gevolg van de uitbraak van het nieuw geïdentificeerde coronavirus (2019-nCoV) zien we een zeer grote stijging in de vraag naar ademhalingsbeschermingsmiddelen en disposable handschoenen.

Vooral de marktprijzen van de nitril handschoenen lopen momenteel snel op door beperkte beschikbaarheid.

COMBINEER EN PROFITEER

Combineer en profiteer van onze scherpe prijzen, staffelprijzen geven al snel een voordeel van 5% op schoenen, 10 % op kleding en PBM en handschoenen oplopend tot 15%.

Vraag een account aan en ontvang een leuke introductie aanbieding bij uw eerste bestelling